top of page

WARMTEPOMP

LUCHT/WATER OP HOGE OF LAGE TEMPERATUUR

Bij een warmtepomp maken we een onderscheid tussen een 2 systeemtype's, namelijk de hoge en lage temperatuur.

Lage temperatuur is dé energiezuinige oplossing voor verwarming, koeling en sanitair warm water.

Hoge temperatuur is een eenvoudige en energiezuinige manier om uw oud verwarmingssysteem voor verwarming en sanitair warm water te vervangen

Warmtepomp

Lucht/Water
op lage temperatuur

Een warmtepomp regelt de temperatuur door warmte over te dragen en heeft 3 essentiële onderdelen: de buitenunit, binnenunit, en het koelmiddel.

Het koelmiddel draagt de warmte over wanneer het tussen de buiten- en binnenunit circuleert. 

De Daikin warmtepompen zijn een optimale keuze voor nieuwbouw of grondige renovatieprojecten. in combinatie met vloerverwarming of radiatoren op lage temperatuur is er minder energie nodig om uw woning te verwarmen.

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorg je voor een duurzame manier van verwarmen in uw woning.combineer uw warmtepomp met ondersteuning voor zonnesystemen om meer te besparen op sanitair warm water

Lucht/Water
op HOGE temperatuur

Een Daikin hoge temperatuur warmtepomp is ideaal voor renovatie en de vervanging van oude verwarmingsketels. het compacte design heeft slecht een minimale installatieruimte nodig en werkt perfect met uw bestaande leidingen en radiatoren.

Zo krijgt u het
energierendement van een warmtepomp zonder uw volledige systeem te moeten vervangen.

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, verwarm je op een duurzame manier. Sanitair warm water kan tot 70°C verwarmt worden.

O
ndersteun uw warmtepomp met zonnesystemen om meer energie te besparen op de productie van warm water.

Warmtepompen
bottom of page